Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

lördag 18 december 2010

Nissarnas verkstad? - Santas workshop?

Varje gång vi går till affären (vilket sker ungefär varje dag) passerar vi ett gammalt lager. Vägen vi går på var förr ett järnvägsspår och det gamla lagret har en smal träperrong som dottern bara måste klättra upp på, och gå ett par gånger fram och tillbaka, varje gång vi går förbi.


Nu har vi sett spår som går runt bakom huset i snön. Det är nog tomten. Han och nissarna har kanske en hemlig verkstad där inne där dom tillverkar julklappar och godis.... Tyvärr har någon gjort sönder tomtens trappa som leder upp till perrongen. Dottern tror att det är de ett år äldre dagisbarnen som hennes avdelning delar lekplats med..... Men det skulle kunna vara en tjej eller en mamma också, i alla fall är det någon som har allt som behövs för att göra sönder en trappa. Med den slutledningsförmågan blir hon nog detektiv - eller kvällspressjournalist!6 kommentarer:

 1. Det är säkert tomten som smygit runt i snön....
  Härliga bilder!

  Ha en mysig o skön sista advent!
  Julkramar till dig/ Therese

  SvaraRadera
 2. Så bra att ha tomtens hemliga verkstad så nära! För det måste vara tomtens spår i snön, det fattar man ju! Fin väg till affären ni har! Och mysiga promenader! Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Så vacker omgivning ni bor i! Och tänk vad skönt för barnen att veta att tomten har så nära till er:)
  Ha det fint,
  Charlotta

  SvaraRadera
 4. Fint! Hälsa lillgumman att faster också tror att tomten bor där. kram

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig väg till affären......förbi tomtens verkstad dessutom. Jag tror definitivt att det är dom äldre dagisbarnen som haft sönder trappan:o).

  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Kul att prata med barnen, vägen ser fin ut och lagom spännande:)
  Ha en skön julvecka!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails