Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

onsdag 13 oktober 2010

Frostigt välkomnande och en uppstramad paradisbuske


Så har även jag fått skrapa bilrutorna på morgonen. Brukar vara ganska så stressad när jag ska iväg med båda barnen på morgonen, men inte så stressad att jag inte kan njuta av ett vackert blickfång. Prydnadskålen såg så himla läcker ut med frosten på bladkanterna. Som om någon hade varit där under natten och haft på någon sorts härlig amerikanskt söt icing. Som tur var hade frosten inte smält när jag och lillkillen kom tillbaka, så jag han fota.

Passade även på att fota vår uppstramade paradisbuske som äntligen också börjar få höstfärger. Att klippa den så att det blir som en plym man kan gå under är nog det bästa jag gjort hittills i trädgården. Den ser pampig istället för risig ut och det bildas nästan ett valv som man kan sitta eller gå under... Snart tänder vi belysningen i den.

3 kommentarer:

 1. Vacker frostad kål!

  Ha en fin onsdagkväll,

  Rebecca

  SvaraRadera
 2. Ja det är verkligen vackert med frosten....jag menar klart inte den på bilrutan ;))
  Har aldrig sett en uppstammad paradisbuske förr...

  SvaraRadera
 3. Uppstramad! Tack för ordet AnnCharlotte! Kändes fel hela tiden men det ville bara inte poppa upp i huvudet... fixar det nu...

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails