Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

lördag 9 oktober 2010

Höstskymning

På hösten är skymningen så otroligt kort. En liten, liten stund gottar solen in sig mot horisonten och dimman kommer rullande.... Sedan försvinner solen bakom skogsdungen bortom fälten och kvar blir en fuktigt stilla mörker. Luften är fortfarande klar, men har blivit kylig här uppe på balkongen...


Vilken underbar höstdag det har varit i dag!

7 kommentarer:

 1. vackert vackert, vilka bilder mmm jag njuter!!!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. jaaaaaa...jag har varit ute precis hela dagen...med hunden...på fotboll med ett av barnen...på jobbet och hemma...

  SvaraRadera
 3. Underbart! men nu börjar det bli kallt. 2 grader och klockan är nio. Ikväll åker olivträd och lager in.Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar utsikt ni har. Här i skogen får vi aldrig se en riktigt vacker solnedgång. Vi bor dessutom i en sänka så solen bara försvinner bakom ett träd och det blir mörkt.
  Ha det fint

  SvaraRadera
 5. Underbar utsikt och vackra bilder. Du har verkligen lyckats fånga solnedgången och skymningen. Ha det gott! /Eva

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Diamantröret är ganska härdigt tror jag, jag har haft det två år utan problem. Jag har ett tuvrör också, där vipporna blir mer halmgula, men kanske inte bronsfärgade, som du önskade. Kolla Overdams gräskatalog! Ha det bra! /Katarina

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Såg att du varit på Öland, på Skördefesten... Vad fina bilder, har alltid velat besöka Öland då, men jag jobbar ju då... Ser så inbjudande ut!!

  Trevlig vecka!

  Kram Mariette

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails