Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

onsdag 24 november 2010

Hyacintskog - Forest of hyacinths


Nu har äntligen snön kommit till oss också! Lägligt nog var vi ute i skogen och samlade pysselmaterial i går, för nu är det desto svårare att hitta vad man söker... Om det inte är granris förstås!


I går kväll, när barnen somnat, stod jag ute på glasverandan i tjock tröja och fixade med hyacinter, mossa, pinnar och en liten gran, alltmedan vinden ven och snön yrde utanför. Skogen bakom huset är vit nu, men på glasverandan har vi en egen liten hyacintskog. I morse var det is på rutorna.

13 kommentarer:

 1. Jag har inhandlat mina första hyacinter idag...
  Det är så fint! Längtar tills på lördag, då får jag äntligen lite tid över till att pyssla. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Din glasveranda är ju så fantastisk! Härlig hyacintskog! Snö här också nu, ja, det är bara att gilla läget!
  Kram,
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Åh, så underbart det ser ut! Jag bara svimmar när jag ser din vackra glasveranda - hur vacker som helst!!

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte hur jag hittade din blogg, men jag är väldigt glad att jag gjorde det!! Jag blir alltid så inspirerad när jag hälsar på här=) Tack!

  SvaraRadera
 5. Så fint du har gjort och så fint du har det ;)
  Önskar jag bodde lite närmre en skog....en granskog...
  Ha en bra dag ;)

  SvaraRadera
 6. Hej Scilla.
  Fin hyacint-dekoration og hyggeligt ser det ud hos dig ... Nu er sneen også kommet til Danmark og giver god julestemning.
  Ha' det godt.
  Kh Lone

  SvaraRadera
 7. Så underbart att ha en glasveranda! Det skulle jag också vilja ha..... Åh.... störtgillar din hyacintskog...... En sån vill jag OCKSÅ ha........ :-) Urläcker zinkbalja du har skogen i också....... Ja, här går inte inte att hitta pysselmaterial längre..... Men turligt nog har jag så det räcker.... Var hos svärmor och stora skogarna i Lappland för några veckor sedan.... och då fick jag med mig det mesta som kan behövas.....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 8. I really like your Hyacinth forest, can't wait to see it in bloom, it should look fantastic.

  SvaraRadera
 9. Jättefin hyasintskog! :) Bästa doften under julen. Det tillsammans med apelsiner och nejlikor. Åh, så härkigt! :) Skulle gärna också ha en glasveranda som din. Helt ljuvlig!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 10. Hur fint som helst! Du är påhittig och jag tar efter... Kram

  SvaraRadera
 11. Så mysigt, nu är det verkligen tid för julpyssel.
  Himla fiffigt med gardinstången i tidigare inlägg! :o)
  Ha en fin helg,
  Lydia

  SvaraRadera
 12. It looks amazing! So nice to have your little personal forest. It reminds me of the bonsai landscape here, truly art.

  SvaraRadera
 13. Jättefint och supervackra fönster på verandan:)Min kallveranda har blivit varm med klinker och golvvärme, både bra och dåligt. Gillar namnet på din blogg.
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails