Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

måndag 29 november 2010

Rött och guld - Red and gold

Nu går tiden väääldigt fort! (Faktum är att jag inte öppnat datorn på flera dagar.) Men mellan all snöskottning och diverse barnaktiviteter har huset faktiskt förvandlats till ett riktigt julhus med stjärnor och ljusstakar i alla fönster.


Jag älskar att göra eget julpynt, så därför blir det en hel del sådant också. De här strutarna i rött och guld hänger i vardagsrummet, som brukar få bli det "lyxiga" rummet under julen. Det blir en sådan härlig värme i ett rum som pyntas med guld och dova vinröda nyanser....

7 kommentarer:

 1. Och allra finast med eget pynt...

  SvaraRadera
 2. Så roligt att se julstämningen ta form så här på avstånd...

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt och så mysiga strutar. Här kommer det fram något varje dag allt efter som jag hinner,,det är verkligen super roligt.

  HA de
  Kram anna

  SvaraRadera
 4. Vackert - och med ros och allt! Så härligt med ett lite 'lyxigare' rum.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tjusiga strutar.... Rött och guld är riktigt juligt! Så fint med rosen i också. Håller helt med dig.... Det är såå roligt att pynta och fixa till det mysigt under december..... Tror vi behöver det för att orka med den mörkaste månaden på året...... Eller vad tror du?!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Fina, lyxiga strutar! Bra komplement till din lammöronsstrut! Jag hade tänkt göra fler lammöronskulor, men det satte snön effektivt p för...
  Kram,
  Katarina

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails