Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

onsdag 23 februari 2011

Glad! - Happy!

Här om dagen hade jag en sådan där dag man har ibland. Vare sig man vill eller inte. Tråkigt väder, griniga barn, huvudvärk och bakslag i mitt byggande av vår nya köksbänk. (Att bygga kök utan vare sig hyvelbänk eller några maskiner, utom skruvdragare och slipmus, kan vara ganska påfrestande i sig. Särskilt när man ska göra det efter nio på kvällen, då barnen sover. Det händer att man nästan sover själv, och till exempel hugger ut gångjärnsfördjupning på fel sida på luckan man just sågat och limmat ihop av pärlspont, lister och spånskiva.... Den katt som då vill gosa nystruket spackel riskerar att åka ut i kylan på obestämd tid!

MEN, mitt i denna självömkan ser jag att jag har fått en award (!) av goa Lotta med Lottas Lund! Jag blev så himla glad! Tusen tack Lotta! Enda nackdelen är väl att eftersom jag fått awarden av Lotta, så kan jag ju inte gärna ge den vidare till henne.... Det skulle jag annars definitivt ha gjort! Hon skriver nämligen väldigt fyndigt och har en superfin trädgård.


Så här funkar det:

Awarden delas ut till bloggar som har mindre än 100 följare och som man tycker borde upptäckas av fler.

Får man awarden, har man möjligheten att dela ut den till sina egna 3-5 favoritbloggar som har mindre än 100 följare.

Man meddelar bloggaren genom att skriva en kommentar i dennas blogg. Man berättar att bloggen är en av ens favoriter, och att den har blivit utnämnd till en Liebster Blog Award.

Den som mottager utmärkelsen/awarden skickar länken till personen som delade ut den och till fem av hans/hennes favoritbloggar med mindre än 100 följare.

Så nu får jag alltså skicka vidare denna award till några av mina favoritbloggar! Jag har sett att några av dessa redan fått awarden så jag tänkte skicka den vidare till tre bloggar, och tipsa om två extra bloggar som jag tycker är super.

Följande bloggar får denna award av mig:

En otroligt inspirerande blogg om ett väldigt vackert hus. Jag är sjukt imponerad av vad paret som skriver bloggen lyckas åstadkomma! Renoverings- och inredningsprojekten är många och stora, och resultatet blir fantastiskt vackert! En dag ska jag också bygga en stenmur i trädgården...

Anna har gjort det vi andra (eller i alla fall jag) bara drömmer om; starta sitt eget trädgårdsföretag! På hennes vackra blogg visar hon sin superfina trädgård, där det ena fina växtstödet efter det andra står och avlöser varandra. Jag älskar rost och romantik - och här får man sitt lystmäte....

Den här Anna kommer med väldigt många bra och snygga ideér som jag gärna kopierar. Dessutom har hon en skön spikrak och självklar stil som blandar det moderna, klassiska och romantiska i en skön mix.

Dessutom vill jag uppmärksamma två bloggar som jag vet redan har fått awarden, men de är så himla bra att jag vill tipsa om dem i alla fall!

Katarina har verkligen gröna fingrar. - Om hon inte har klippt av dem av bara farten, för i Katarinas trädgård är nästan allt formklippt! Klot och perfekt "skurna" häckar blandat med bland annat bambu i en helt sjukt underbar grön kombination!

Anna-Karin kan det här med trädgård och bjuder på både vackra bilder och delar med sig av sin trädgårdskunskap!

Skulle vilja tipsa om många fler, men nu får det vara nog! Kram till er från mig.

8 kommentarer:

 1. Grattis till dig!
  Ett kul sätt att få tips om nya bloggar, Katarinas och Anna-Karins följer jag redan:)

  SvaraRadera
 2. Jag tackar och bugar både för award och dina fina ord om bloggen min. Tack snälla. Jag gillar också Anna-Karina och Katarinas bloggar och jag har haftäran att besöka Katarian då vi bor rätt nära varandra. Det är super fint hos henne, ännu bättre in real life....

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. congrats and you have a lovely garden

  SvaraRadera
 4. Hej goa, gulliga du! :) Va glad jag blir! Och jag gillar din stil, trädgård och blogg! Jättemycket! Var så himla svårt att välja bara fem stycken men kul då att Lotta (som fick awarden från mig bla) skickade vidare till dig! Stort grattis!!! :) Det är du mer än väl värd!
  Massa kramar!
  PS. Hoppas, hoppas att jag får möjlighet att komma o hälsa på både dig o Katarina någon gång...

  SvaraRadera
 5. Kære Stina.
  Stort tillykke med awarden - den har du fortjent:-)
  Kh Lone

  SvaraRadera
 6. Jättetack, så snällt och så roligt!!! Jag var tvungen att läsa upp det du skrivet för maken, mycket fyndigt! Än så länge har jag fingrarna i behåll, men det är kanske bara en tidsfråga... Och grattis själv, det är du verkligen väl värd!
  Om du har vägarna förbi Lund är du naturligtvis välkommen hit!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Vad kul med en award då som piggar upp!

  Idag kom förresten fröerna - tack! Jag tror salvian åker ner i jorden inom snar framtid :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Hej Stina!
  Så kul att du hitta mig så jag hittade till din fina trädgård! Lägger till dig i min bloggrulle också.

  Vi hörs,
  kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails