Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

måndag 25 oktober 2010

Höst-, jul- och vinterarrangemang


Sådär! Nu har jag fixat något riktigt smart tycker jag. Den här lådan kommer att hålla sig fräsch hela hösten och vintern, och är tänkt att fungera som en bas. Mossorna och vintergrönan kommer se fina ut hela vinterhalvåret och sedan är det bara att pynta efter säsong! Har satt i en julros som jag också tror kommer vara fin länge, samt några taklökar. Kastanjerna får representera hösten. (Visst ser det ut som små draknästen där äggen just har kläckts?) Dessa kan lätt bytas ut mot t. ex. röda små juläpplen till advent - eller varför inte lägga dit lite julpynt? Man skulle även kunna sätta i en liten ljusslinga.... Fram emot vårkanten (eller tidigare) kommer vintergrönan börja blomma i blått - kommer att bli lagom sockersött hoppas jag!

11 kommentarer:

  1. Så fint...och smart det där med att byta ut dekoratonerna efterhand ;)

    SvaraRadera
  2. Så fint vilken inspiration, här ska det ändras.
    Härligt höstigt.

    Anna

    SvaraRadera
  3. SMART!! Kastanjerna gör sig väldigt bra i kompositionen!
    /Ruben

    SvaraRadera
  4. Jättesmart att ha en bas och bara byta ut dekorationer! Och snyggt! Ska se om jag kan härma, gillar sådant som håller länge!
    Kram,
    Katarina

    SvaraRadera
  5. Så snyggt och fiffigt!!! Super att ha en bas och sen byta ut vissa saker. Så försöker jag jobba på min framsida.

    Vilken härlig blogg du har, jag lägger mig som följare direkt och länkar också.

    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Så himla fint, och praktiskt att bara fixa till nytt utan att byta grunden. Den idén måste jag lägga på minnet.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Riktigt smart, på alla sätt! Sånt där gillar jag... att man bara behöver byta lite grann i sina arrangemang för att uppdatera dom. Mossa är bara bäst... och så vacker hela året om. Själva lådan på stativ var inte illa den heller.... Båda snygg och praktiskt.... Visst känner man sig nöjd med sig själv när man kommit på såna där braiga saker....

    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  8. Vilken bra ide, nånting att lägga på minnet!

    Hoppas att du får en Trevlig Torsdag!
    Kram Therese

    SvaraRadera
  9. I do like the idea of making a vintage garden. Welcome to Blotanical too

    SvaraRadera
  10. Vilken inspiration jag fick till att göra i ordning min egen låda nu... Jättefint! Fin blogg du har förresten... Ha det så bra! /Stina

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails