Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

måndag 1 november 2010

Återanvänd gardinstång - Reused curtain rod


Så här har det gått för en gardinstång som inte passade inne i huset. Den passar alldeles utmärkt i rabatten tycker jag. Dels som växtstöd på sommaren, och nu på hösten är den fin som stativ till en lykta.

Måste även berätta att jag vunnit en sjal på Jackies blogg My Costal Home! Jag hoppar och jublar och ser fram emot att få vira den runt halsen!!!

11 kommentarer:

  1. Vad fantasifullt och praktiskt att kunna använda sin gamla avlagda gardinstång till sådant fint arrangemang med en ljuslykta på. Jag ska gå direkt till förrådet och göra likadant. Tack för ditt tips!
    Det blir fint för dig att linda den fina schalen runt halsen på dig i höstrusket. Det var jättefin!
    Ha en jättebra vecka!
    Kram från Marie

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinsten! Och bra idé med gardinstången, mycket kreativt och snyggt! Tråkigt med din lavendel, jag har kanske haft tur som inte råkat klippa för tidigt. Trevlig kväll! /Kram, Katarina

    SvaraRadera
  3. hej där!!
    fnissar för fulla muggar, tvillingtankar!!! för vet du vad jag har mitt i hallen uber alles, mina gardinstänger som jag dragit ner från badrummet, hmm visste inte vad jag skulle göra med dom, tack för en ståååååååååååååååååålande idée!!! vilken härlig sjal, grattiskram!
    varmkram till dig//lotten

    SvaraRadera
  4. Blev ju hur fint som helst! Kul med sjalen den ser helt klart ut att passa dig. Kramar

    SvaraRadera
  5. Vilket otroligt fint tips det skall jag komma ihåg.
    Jag har använt gardinsknopparna till dekoration på blomstöden av armeringsjärn. Det blev riktigt bra.

    Ha det gott
    Gunilla

    SvaraRadera
  6. Hihi!
    Såna där "gardinstänger" köpte jag i våras på trädgårdsmässan oh stoppade i jorden här, fast mina är nog för klena för att hänga lykta.. smart ide!! och grattis till vinst:-)
    kram H.
    (som är aningens överarbetad och inte orkat läsa bloggar på en månad...)

    SvaraRadera
  7. Vilken bra idé med gardinstänger i rabatten. Önskar jag hade några fina och dra ner till mina lyktor. Grattis till den jättefina sjalen också.
    Ha det bra. Kramar

    SvaraRadera
  8. Vilken fin sjal det kan man aldrig få för många av, grattis till vinsten. Vilken super trevlig ide med gardin stänger i trädgården..

    Kram Anna

    SvaraRadera
  9. Oh, so clever! Now I want to do the same in my garden.

    SvaraRadera
  10. Grattis till vinsten! Så smart att återanvända gardinstången till annat! Sååå snyggt!
    Tackar för titten hos mej!
    Lisa

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails