Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

söndag 23 januari 2011

Fixa själv och matcha! - Do it your self and match!

Nu bara kliar det i trädgårdsfingrarna, men det är lite tidigt än, och då får man väl fixa lite inne istället då! Har hållit på och målat ett skåp i vardagsrummet sedan i höstas, men så kom julen och då kom det liksom av sig... Glasrutorna ligger fortfarande under kökssoffan och väntar på att jag ska sätta dit dem igen, med det är ju inget hinder för att man ska börja med finliret så smått! Det där stora småländska varuhuset som har så himla mycket, har bland annat några blå-vit-rutiga tyger som jag tycker så mycket om (Berta ruta, 59 kr/m). Dessa tyger håller jag nu på att sy kuddar av och klä in tidskriftsamlare med. Det blir nog en och annan ask innan jag känner mig färdig också... Eftersom jag inte är världens snabbaste med att färdigställa mina projekt, så väljer jag att i dag känna mig nöjd med hur långt jag har kommit hittills!7 kommentarer:

 1. Det där stora varuhuset är jag väldigt glad för.....
  Vilken fräck bil...mina barn har passerat den åldern för länge sedan annar kunde man ju tänka sig en sådan...

  SvaraRadera
 2. Det där tyget är precis i min smak. Ursnyggt både till tidningarna och kuddarna (och till soffan). Får nog göra ett besök på det där småländska varuhuset snart.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Va snyggt det blev! Bra idé att klä in tidskriftssamlarna.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Snyggt!!!! Så lyxigt vackert det blir att klä in tidskriftssamlare med tyg.... Å ultraläcker bil.... Favvoleksak gissar jag!!! IKEA är toppen - de e bara så........

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Vad fint det kommer att bli! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vad fint det blir!!!

  Snyggt att klä in tidsskriftssamlare också!

  Den där bilen är bara för fin också...*ler*...

  Trevlig onsdag!
  Kram Mariette

  SvaraRadera
 7. Så snyggt det blir!
  Ha en fin dag! / Irene

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails