Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

torsdag 6 januari 2011

Nyårsdag i New York - New Years Day in New York


Har varit i New York med min mamma och mina syskon ett par dagar för att fira att min mamma fyllt 50 år. New York är en helt underbart häftig stad! Intrycken är många och härliga och det är definitivt en stad som jag kommer att besöka igen någon gång om jag får chansen. Vi kom dit på nyårsdagen och man dras med i pulsen direkt; sevärdheter, butiker, trafik och en aldrig sinande ström av människor på trottoarerna. Jag kommer göra ett lite längre inlägg med min egen "guide" till New York, men här kommer först lite bilder från nyårsdagen - vår första kväll i städernas stad.4 kommentarer:

 1. Vaa, har du varit i New York!? Vad häftigt, mycket intryck kan jag tro! Det ska bli intressant att höra om dina tips!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej! Roligt att se bilder från stan! Hoppas på fler... Kramar Anna!

  SvaraRadera
 3. guuuuuuuuuuuu så härligt och coolish att fira in det nya året i NY, avis jaaaaaaaaaaa!
  må väl, varmkram lotten

  SvaraRadera
 4. Wow, dit vill jag också åka, ser fram emot din guide.
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails