Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

tisdag 29 mars 2011

Mera mässa!


Här kommer ännu fler bilder från Nordiska Trädgårdar! (Vill du se första inlägget med bilder klickar du här.) Jag har ju fotat precis hur mycket som helst, och det är jag jätteglad för. Nu kan jag i lugn och ro gå igenom bilderna och fundera över om jag vill göra någonting liknande. Till exempel så tycker jag att denna enkla pergola vore jättefin att ha som "ingång" till min köksträdgård som jag väl kommer att ha gjort färdig lagom till pensionen ungefär he, he...


Jag blev även påmind om hur läckert det är med turkos mot grönska. Har länge velat ha en turkos bänk i skuggan under ett träd, men nu vill jag faktiskt ha ett helt växthus i turkost också!


Blev lite sugen på att ta fram symaskinen igen, fast naaaäääää. Ligger liksom inte riktigt på den nivån....


Att få pyssla om de små plantor som hängde med hem, och ställa dem i mina nya miniväxthus är härligt kvällsgöra när barnen somnat...
Kram!

8 kommentarer:

 1. Turkos är en läcker färg, men tror du inte att man tröttnar fort på den? Ja, då kan man ju alltid måla om...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul med fler mässbilder, kan se hur många som helst, man ser något nytt hela tiden.
  Gillade portalen jättemycket, enkel och dekorativ.
  nej, du behöver inte sy....tänk vad jobbigt det skulle vara att jobba i trädgården med en sådan klänning ;=)
  Ha det gott1

  SvaraRadera
 3. Det är så härligt att se alla dessa bilder från mässan även om jag själv var där. Det blir så mycket att ta in på en gång så bilderna är till stor hjälp. Var tydligen så euforisk att jag glömde fota...tog lite bilder i början sedan låg kameran mest i väskan.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Åhhh, vill vandra runt i en vacker trädgård med en sådan klänning...keep on dreaming...

  Cilla♥

  SvaraRadera
 5. Åh vilka fina bilder från mässan! Den pergolan skulle jag gärna ha i min trädgård, hur mysig som helst! Har missat så många inlägg hos dig som jag läst ikapp nu, och riktigt jättekul med så många mässbilder! Stort grattis till den fina sjalen du vann också!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 6. Sikke nogle dejlige billeder :-)

  SvaraRadera
 7. Himla fina bilder från Mässan. Det är nästan så man börjar ångra, att man inte gjorde ett besök!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 8. Ja, det blev en del foton att gå igenom när man kommit tillbaka till hemmets lugna vrå:) Du har fångat mycket fint med din kamera!

  Skoj att träffas på riktigt, synd att man inte hann prata med alla så länge bara.

  Ha en finfin helg,
  Rebecca

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails