Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

söndag 27 mars 2011

Trädgård så in i Norden!


Tjoho vilken helg jag har haft! Äntligen har jag varit på Nordiska Trädgårdar, och det var precis så kul och inspirerande som jag hade hoppats! Fantastiska idéträdgårdar, härliga montrar med prylar och växter i sköna kombinationer samt ett underbart vårigt litet "flaskträd" gjorde att det fanns 83 foton kvar i min kamera efter rensningen, så det kommer ta ett litet tag att bena ut alltihop.... Att Hillevi och Annika fixade en bloggträff också var verkligen pricken över i:et. Så himla kul att få träffa några av er "live"!Här kommer i alla fall lite bilder av sådant som jag absolut tar till mig direkt och bara njuter av. Ska börja samla små-flaskor pronto, för ett flaskträd måste jag ju bara ha!!!

Jord under fingrarna - Ge mig! Ge mig! Ge mig!


Fler ljuvliga montrar...
Vem skulle inte vilja krypa ner i ett bubbelbad i det här vackra karet?!


Nu får det nog räcka med bilder... Har dock en hel del till, så det blir nog ett mer elegant och färgglatt inlägg också. Hoppas att jag lyckats förmedla lite av den härliga inspirationskick jag varit smått hög på sen i lördags! (Ännu fler bilder kan du se här.) Kram allihop!

11 kommentarer:

 1. Tack för fina inspirationsbilder! Alltid roligt att få briefing från mässorna tycker jag!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Oj jo jag gottade mig då verkligen av dina bilder. Ser ut som en härlig mässa. Skymtar en soffa av trädgrenar som jag blev lite kär i.
  Ha en fin vecka!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Ja! Mera mera mera! Det där med flaskträd såg jag på Trädgårdsmässan i Kista också - jättevackert, men jag skulle aldrig orka fylla alla med vatten och avckra blommor. Kanske en gång, och sedan hade de hängt kvar emd vissande blommor :-D Typiskt mig nämligen...

  Ser fram emot fler bidler!

  SvaraRadera
 4. Åh, ja, vad kul det var att träffas i lördags!!! En riktig bonus. Men vad trist att tiden går så fort. Jag skulle så gärna velat prata mycket, mycket mer med dig:)
  En annan gång....
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Ja det var super kul att ses.
  Vad mycket fint du fick på bild tom en del som jag inte såg.
  Kommer till STockholm till sommaren så det skall bli kul att ses igen.
  Annika

  SvaraRadera
 6. Åh, så mycket snyggt! Och så mycket jag behöver... som jag inte visste...
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Äntligen får jag se flaskträdet i helhet. Har bara sett detaljbilder hittills men nu förstår jag vad som var så fantastiskt med det.
  Så himla mycket fint att inspireras av. Tack!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Kul att se dina bilder från mässan! ha en bra vecka/Sophia

  SvaraRadera
 9. Ja....... vad kul det var att träffas!! även om tiden var lite kort precis som Charlotta skriver..... Nu är man fullproppad med inspiration och idéer...... Måtte bara snön smälta snart :-)

  kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 10. Vilka underbara bilder. Flaskorna de har i trädet införskaffade jag direkt på plats när jag var på mässan i Kista! De ska snart dekorera vår nyrenoverade hall, tänkte jag!

  Cilla♥

  SvaraRadera
 11. Jättekul att se dina bilder, så härligt att få lite inspiration, det kan man behöva nu när vädret är så himla trist.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails