Välkommen till min blogg!

Här skriver jag mest om vår trädgård som vi håller på att göra i ordning. Målet är en mysig trädgård med en blandning av rufsig vintage och stramt 1700-tal. Det ska bli massor av rosor och perenner, välordnad köksträdgård, porlande vatten och rofyllda sittplatser. Här finns även inlägg om familjeliv och lite annat smått och gott. Hoppas att du blir inspirerad!

lördag 12 mars 2011

Vårens första dörrkrans... - First wreath of the spring


....är ingen krans utan ett hjärta! ("Välkommen Våren, jag älskar dig" liksom....) Jag har klätt in en stålstomme med vintergröna och hoppas att den håller ett litet tag i alla fall. Gles och busenkel tog den väl ungefär 10 minuter att sno ihop. Det har stormat på bra här i några dagar, men i dag är det äntligen lä så att det går att hänga den på dörren. Snön är snart borta, och tulpaner, irisar och blåsippsblad börjar titta upp så smått. Näst-nästa helg är det Nordiska Trädgårdar med min kära vän M. som gäller - ska bli så himla kul!!!!! Vilka mer ska dit?


Ha en skön helg och kolla gärna in Saturday Show Off hos Håkan!

12 kommentarer:

 1. Jättefin! Jag älskar egentligen kransar, men är dålig på att ta mig tiden. Och så sitter jag istället och suktar över vackra kransar på nätet :-).

  Jag ska inte till Nordiska Trädgårdar i år, men jag hoppas och tror att jag kommer få se inspirerande bilder på favvobloggarna, eller?

  Ha en skön dag! Här skiner solen!!!

  SvaraRadera
 2. Vintergröna....har jag aldrig tänkt på....Jag klädde precis av min hjärtstomme den vissna buxbomen,så tack för tipset ;))
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 3. Vacker krans och vacker dörr:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin krans! Påminner lite om den med rosmarin jag gjorde före jul. Bra idé med vintergröna, det enkla är som vanligt oftast det vackraste!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Vilken fin krans och vilken bra idé med vintergröna. Den snor jag rakt av.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Söt krans du gjort!! Precis så där skir och grönskande som våren är...... Bra idé att använda vintergröna. Min vintergröna ligger dock väl dold under 1 meter snö...... ;-)

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 7. Superfint hjärta du gjort!
  Ja, visst ska man fira våren då den väl kommer, jag får vänta ett tag till.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Hej, vackert hjärta :) Man kunde faktiskt knåpa ihop ett av vinterns röda ljung också, tack för idén :)
  Jag är lite less att inte ha råd med mässa i år. Jag skulle vara såå himla sugen, men har man inte råd så har man inte...Jag får frossa i era bilder sedan!!

  SvaraRadera
 9. Väldigt vackert hjärta du gjort!
  Har faktiskt aldrig tänkt på vintergröna just till kransar, men har rabatterna fulla av det så det var en idé jag nog lånar framöver ;-)
  Ingen trädgårdsmässa för mig tyvärr, men något år SKA det bli av...
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 10. Hej! Vilket fint hjärta du gjort! Här finns alltför mycket snö kvar och imorgon utlovas mera snö, inte kul alls! Jag har inte riktigt bestämt mig än angående mässan, ifall jag åker blir det troligen på lördagen!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 11. Hej! Vilket fint hjärta. Jag letar efter en sådan stomme, får man fråga var du hittade ditt hjärta?

  Mvh Sofia

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails